Möt Mohammad från Lorensborg

Möt Mohammad, styrelsemedlem och basketledare, Lorensborg.

“Jag har själv spelat basket i fem år, det kom en period då jag fick avsluta min basketkarriär på grund av skador. Jag ville gärna fortsätta med basket, så därför fick jag kontakt med en person som heter Willy som jobbade på Hemmaplan, det var 2019. Jag älskar barn så det passade mig jättemycket att kunna träna upp dem med den sporten jag gillar.

Basket var mer intressant för mig än fotboll då det är en inomhussport, det är lite varmare än att vara utomhus, det är lite mer lagspel.

Nu har jag kommit in i universitetet, i Karlskrona faktiskt, sjuksköterskeprogrammet. Jag flyttar nu i januari. Det ska bli spännande att flytta och se hur det går, men jag kommer komma ner varje helg. Vara här lika mycket som jag är där.”